От х:

Днес в x:

Евгения и Жоро следващите изгонени в "Сървайвър"

Плувкинята Евгения и касапинът Жоро са поредните играчи, изгонени от Острова на перлите.

Индикация за скорошното напускане на Вънов имаше още миналата седмица, когато Спас му връчи една от огърлиците – мишена за изгонване от племенния съвет. Ядрото от старите "мого мого", сплотени около "Генерала", както наричат психоложката Галя, продължават да чистят останалите от "пачека", като на мерника им този път пада 18-годишната Жени. Тя не се изненадва от решението, виждайки логиката на играта – до финала ще се крепят Спас, Галя и Голямата Силвия.
18-годишната Евгения стана симпатична на зрителите след увлечението си по Филип.

Тя не пропусна възможността след "Сървайвър" да "осребри" участието си, като се съблече за едно от най-елитните мъжки списания "Максим".

Коалицията на Генерала в женски одежди ще се раздели и с един свой бивш съплеменник – Георги Вънов, който винаги е демонстрирал лоялност, но няма вече достатъчната мотивация да „дерзае" по-нататък в състезанието. Той също се е досетил, че тримата ще се крепят, докато не изгонят всички около себе си. Касапинът ясно съзнава, че е въпрос на седмица или две да събере отрицателните вотове и също напуска хладнокръвно и с достойнство състезанието. Жоро беше един от най-атрактивните играчи, който спечели симпатиите на зрителите със своето добродушие и с демонстрациите си на острова да яде всякакви гадини, които съдържат белтъчини.

И двамата изгонени ще имат лични двубои с Николай на Острова на изгнаника. Стратегът ще спечели и двете битки и ще продължи играта си като отшелник, неприкосновен за гонене на племенните съвети.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини